24 svømmere udtaget til Landsmesterskaberne 

 
I weekenden den 11.-12. januar var Aabybro Svømmeklub til LDM i Hobro. Aabybro stillede op med 27 svømmere i Hobro, bestående af svømmere fra Aabybros Talenthold og Årgang/Junior hold. Stævnet handlede, som alle andre stævner, selvfølgelig om at svømme hurtigt og slå sin personlige rekorder, men det vigtigste var at få alle svømmerne kvalificeret til Landsmesterskaberne i Ikast i første uge i marts, der i år er sværere, da der er indført kvalifikationstider. Aabybro var så heldig at få udtaget 24, og er klar til at bruge endnu en weekend i den store svømmehal i Ikast.

Vi startede weekenden kl 06:00 lørdag morgen, hvor vi mødtes foran DGI Huset i Aabybro. Det var nogle trætte men forventningsfulde svømmere der mødte ind tidligt. Derefter drog vi alle sammen til Hobro. Gennem hele weekenden fik vi skrabet 57 medaljer sammen, heraf 20 guld, 22 sølv og 15 bronze. De 57 medaljer gjorde os den tredje mest vindende klub i weekenden. Udover det, fik vi et hav af personlige rekorder. Trænerne snakkede sammen efter stævne, og de blev hurtigt enige om at de aldrig før har set så mange sekunders personlig rekord, hvis man altså snakker om gennemsnit. Faktisk var 75% af alle løb svømmet af Aabybrosvømmere rekorder. Især på holdet talenthold kan man se en enorm forbedring fra sidste gang vi var til stævne.

Trænerne takker alle svømmerne fra Aabybro og Hobro Svømmeklub for at gøre weekenden helt vildt fed. Aabybro Svømmeklub tager afsted med samme antal svømmere allerede den 8.-9. februar, hvor Sparekassen Vendsyssel Cup venter på hjemmebane.
Se flere billeder i galleriet