Info vedr. afhentning

SHOPPEN ER ÅBEN FOR BESTILLING! 

 
SVØMMESHOPPEN følger generelt svømmeklubbens sæson. Ordrer ekspederes ikke udenfor sæson eller i ferier. Du kan dog sagtens afgive din bestilling i disse perioder.
Du modtager en mail når din bestilling er klar til udlevering.
Du skal forvente ca. 14 dages leveringstid.
 

Aabybro svømmeklub har i en del år haft Spar Nord som hovedsponsor. Desværre er det således at Spar Nord har valgt ikke at forlænge sin sponsoraftale med klubben og vi er i sponsor udvalget ved at finde nye sponsorer. Det er vigtigt for klubben at der er en hovedsponsor således at kontingenter og bruger betaling generelt holdes nede. Vi har arbejdet med et nyt sponsorkoncept for at trække flere sponsorer til og for ikke kun at være afhængig af få sponsorer.Det betyder at vi nu er igang med at lede efter nye sponsorer.

Idet vores klub tøj og tasker er påtrykt sponsor logoer er vi desværre nødt til at lukke for salg af klub tøj og tasker indtil nye sponsorer er på plads. Egentlig er det for at sikre i som forældre og svømmere f.eks ikke køber en trøje nu der om kort tid ikke kan benyttes efter at vi har fundet nye sponsorer. Ligeledes sikrer vi at der ikke uhensigtsmæssigt kommer forkert tryk på i denne overgangsperiode til nye sponsorer.

Vi er klar over at der er mange, der især her op til jul sikker gerne ville have givet klub tøj til jeres børn. Grundet ovenstående beder vi om forståelse for, hvorfor vi har lukket for salg af klub tøj og beklager at det ikke er muligt at købe tøj og tasker lige pt.

Når vi har fundet nye sponsorer vil der komme yderligere information.

 

Med venlig hilsen

Sponsor udvalget.

(Flemming Callsen, Brian Barslev, Jørn Rønnow)

 
 
Spørgsmål til shoppen kan rettes til info@aabybrosvoem.dk 
Badehætte m. klublogo
80
Beskrivelse
SPEEDO konkurrence badehætte med klublogo AABYBRO SWIM TEAM
Kan afhentes straks! Bestil og betal her på siden. Udskriv din bekræftelsesmail (modtages kort efter betaling) og medbring denne i SportMaster. 
 
Til stævner i konkurrenceafdelingen kræves det at man bruger klubbens badehætte i sine løb. Dette gælder ikke Flipper Cup.
Læg i kurv 9999 kr.
Vælg variant